EN MERCEDES FÖR UTVALDA

När Mercedes Benz och medie- och eventbolaget Lifestyle inledde sitt samarbete tidigare i år skapades en helt nytt koncept kring privatleasing: Paketerad lyx till ett pris att drömma om, för noga utvalda kunder. Idag rullar de första ”eventbilarna” i Stockholms innerstad. 

— I konceptet ingår inte bara en splitter ny Mercedes A180 Lifestyle Edition utan också unika mervärden som inbjudningar, erbjudanden och goodie bags. Att äga en Lifestyle Car är lika mycket ett medlemskap i en exklusiv klubb som traditionell billeasing, säger Thomas Billstam, eventchef på Lifestyle Club.

Det var under ett möte mellan eventchef Thomas Billstam och Orvar Thool, platschef på Mercedes Benz Skövde, som idén kläcktes. Thomas hade länge funderat på hur man skulle kunna erbjuda Lifestyles kunder och clubmedlemmar en riktigt bra möjlighet att köra en exklusiv bil med ”extra allt” och Orvar hade lösningen: Ett begränsat antal Mercedes A180 årsmodell 2017 försedda med Lifestyles emblem, för speciellt utvalda ägare till ett riktigt bra pris. De två brainstormade vidare och resultatet blev ett helt nytt och spännande koncept för privatleasing, Lifestyle Clubs egen ”eventbil” Lifestyle Car. Redan idag rullar de första eventbilarna i Stockholms innerstad och fler blivande ägare kommer inom kort att hämta ut sina bilar. Intresset är stort, erbjudandet är attraktivt och Thomas Billstam och hans kollegor har fullt upp med att välja ut ”rätt” kunder.

mercedes-benz-a-class-w176_wallpaper_08_1920x1200_04-2016— Det handlar om ett helt nytt grepp på konceptet privatleasing. De utvalda ägarna kör inte enbart runt i en splitter ny Mercedes-Benz utan får också en rad olika mervärden och exklusiva erbjudanden under leasingperioden, som VIP-biljetter till premiärer, exklusiva tillställningar och fester. Vi vill hitta ägare som tycker om och uppskattar den livsstil vi erbjuder. Man kan se konceptet mer som ett medlemskap i en exklusiv klubb än som traditionell billeasing, berättar Thomas Billstam.

   Lifestyle Car Mercedes A180 Lifestyle Edition kommer i svart eller vit lack och är stripad med logotyper och varumärken som visar att bilen är en Lifestyle Car. Varje företag som representeras på bilen är noga utvald, berättar Thomas, med höga krav på utseende för att hålla intrycket stilrent.

— Att köra en Lifestyle Car är något extra och unikt, precis som alla Lifestyles tjänster och events. Det exklusiva ska kännas och märkas in i varje detalj. Det passar den som som vill vara med där det händer och som tycker om en aktiv livsstil utöver det vanliga.

   Leasingavgiften är starkt subventionerad och kostar endast 3070 kronor i månaden. I avgiften ingår all service, försäkring och så vidare — endast drivmedlet tillkommer under de 24 månader som kontraktet varar. Varje Mercedes är utrustad med en åtta tums Apple Card alternativt Android Auto-skärm att koppla upp sin smart phone till, och nya erbjudanden dyker upp på skärmen så snart bilen startas.

 — Mervärdena handlar om allt mellan himmel och jord. Självklart får alla ägare av Lifestyle Car förtur till Lifestyles stora välgörenhetsgalor Lifestyle Charity Day och Lifestyle Christmas Charity, liksom VIP-platser på våra årliga golfturneringar. Men 22det handlar också om andra möjligheter: Inbjudningar till premiärer och exklusiva fester, presentkort på spaweekends och vinprovningar, erbjudanden vad gäller resor och hotell. Under ett antal tillfällen per år kan man också hämta upp sin egen ”goodie bag” fylld med produkter från våra utvalda samarbetspartners, berättar Thomas.

   Thomas Billstam kör själv en av bilarna sedan en tid tillbaka, en svart skräddarsydd Mercedes A180 och han är mycket nöjd.

— Jag älskar bilen och det är en speciell känsla att se de andra eventbilarna köra omkring här i Stockholm. Det ger en känsla av samhörighet. Ägarna är ju alla aktiva och rörliga, både i yrkeslivet på dagtid och i nattlivet i Stockholm, så de syns ofta i trafiken. Det var fantastiskt roligt på vår senaste premiär — inte mindre än fem Lifestyle Cars stod parkerade utanför!

Du är eventchef på Lifestyle Club och ett antal av eventbilarna är reserverade era medlemmar. Berätta om Lifestyle Club! 

  Vi brukar säga att ett medlemskap i Lifestyle Club är för dem som är angelägna om det bästa som livet har att erbjuda. Medlemskapet innebär en rad olika möjligheter som du inte hittar någon annanstans: Unika erbjudanden i exklusiva butiker, VIP-inbjudningar, förhandsvisningar, företräde i kö och bordsbokning på restauranger och nattklubbar, rabatter, uppgraderingar, golfträning och wellness.

   Vårt skräddarsydda Presidential membership är vårt mest personliga och exklusiva medlemskap. Våra Presidential Members har skräddarsydd service från oss för att passa de individuella behoven och kraven, och det är en spännande utmaning för oss på Lifestyle Club. Medlemmarna är inte vilka som helst utan celebriteter och förgrundsfigurer av olika slag som vill ha direkt service av högsta klass och med total diskretion. Där handlar det om tillgång och exklusivitet, med service dygnet runt alla dagar. Vill man ha en bordsbokning på en exklusiv restaurang, en limousine framkörd eller en biljett till en konsert ordnar vi det direkt. Det är vårt signum.

[ezcol_1half]

INKLUDERAT

Modell: Mercedes A180 Lifestyle Edition, vit eller svart lack.

Modellår 2017

Inkluderad körsträcka: 1000 mil per år (mil utöver kostar 1 kr per kilometer)

Automatväxlad (7 växlar)

Service

Klädsel i svart konstläder/mocka

Kontinentala friktionsdäck (Året runt)

Försäkring via IF Märkesförsäkring

Night Package

Apple Carplay samt Audio 20 CD

Tonade rutor

Färg: Svart eller vit

18” lättmetallfälgar

Kollisionsvarnare Plus

Knäkrockkudde, förare

Regnsensor för vindrutetorkare

Dryckeshållare

Rattväxlingsfunktion

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Multifunktionsratt i läder

Kommunikationsmodul

Farthållare

Tire-fit

Urban Line

Däcktryckskontroll

Komfortchassi

Mercedes-Benz E-call

Trötthetsvarnare

Automatisk ljudbildreglering

Statiska LED-strålkastare

Eluppvärmbara framstolar

Körprogramsväljare

ECO Start-Stopp-funktion

Velurmattor

Belysta instegslister

Säteskomfortpaket

Fotgängarskydd med aktiv motorhuv

Belysnings- och siktpaket

[/ezcol_1half_end]

AVTAL

Privatleasing: 24 månader

PRIS

3070 kr per månad (inkl. moms)

mercedes-benz-a-class-w176_wallpaper_11_1920x1200_04-2016

mercedes-benz-a-class-w176_wallpaper_12_1920x1200_04-2016

mercedes-benz-a-class-w176_wallpaper_04_1920x1200_04-2016