INVIGNING: ADIDAS RUNNERS HUB

Adidas satsar stort på löpning och har under våren drivit adidas Runners Stockholm som är ett community där löpare på alla nivåer kan samlas. Nu tar adidas detta initiativ till nästa nivå genom att öppna en samlingsplats mitt i centrala Stockholm för adidas Runners. Lifestyle var på plats under invigningen.

Som medlem i adidas Runners får man i samband med löparträffarna ta del av exklusiv expertis och coaching inom områden som löpteknik, styrka och kost. Löparträffarna kommer att arrangeras på tisdag- och torsdagskvällar. Idag, den 15:e september invigs adidas runners hubben med ett stort öppningsevent och från och med tisdagen den 20:e september är hubben öppen för alla. Medverkan kostar ingenting och kräver ingen föranmälan, man kommer till de tillfällen som passar och det kommer att finnas upplägg som passar alla nivåer.

– adidas Runners är ett sätt för oss att bejaka den träningsglädje som löpning väcker hos så många och kombinera det med den erfarenhet och expertis som adidas besitter. Den respons vi har fått, och den utveckling vi har sett under våren har varit fantastisk, därför känns det väldigt roligt att nu äntligen kunna dela detta med fler säger Malin Broberg, Nordic Brand Communications Manager på adidas Running.

Utgångspunkt för samtliga Runners-träffar är communityts fysiska Stockholmshubb på Regeringsgatan 71. Hubben kommer i samband med samtliga träffar att vara samlingsplats och slutdestination för adidas Runners Stockholm. Då det även finns adidas Runners-falanger i flera storstäder världen över kan Runners som är på besök i Stockholm lätt ta sig till hubben och ta del av veckans sessioner.

Information och schema kring sessionerna kommer att finnas tillgängligt på plats vid Runners-hubben samt på den digitala plattformen. Via den digitala plattformen kommer medlemmarna, förutom information om vad som händer i Stockholm, även att kunna ta del av information gällande Runners-communityn i städer som Paris, Köpenhamn, London, Berlin och Tokyo m.f. Plattformen gör det enkelt för den som är på resande fot att leta upp lokala hubbar och adidas Runners för chansen att se staden ur nya ögon och träffa nya vänner. 

För ytterligare information samt möjligheten att bli medlem i adidas Runners, besök:

http://www.adidas.se/adidasrunners/

 

adidasrunners_danielronnback_042 adidasrunners_danielronnback_037 adidasrunners_danielronnback_029
adidasrunners_danielronnback_022 adidasrunners_danielronnback_020 adidasrunners_danielronnback_018 adidasrunners_danielronnback_007 adidasrunners_danielronnback_004 adidasrunners_danielronnback_003