20% RABATT PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

ysdtad[ezcol_3quarter]

Ystad Saltsjöbad har varit den naturliga mötesplatsen i Sydsverige för rekreation, nöje och arbete sedan 1897 . En klassiker bland Sveriges hotell som har utvecklats i takt med tiden. Från anrikt badhotell till dagens framgångsrika pionjär inom branschen och ett av Sveriges mest besökta och omtalade hotell, konferens och spaanläggningar.

Idag står vi redo att ge våra gäster en vistelse i världsklass med hög standard, unika upplevelser och utsökt mat. Allt präglat av New Port influerad design och såklart det unika läget precis vid havet.

Varmt Välkomna till oss vid havet

[/ezcol_3quarter] [ezcol_1quarter_end]

ys_logo_svartHemsida:          www.ysb.se
Tel:                      0411-13630
E-post:               info@ysb.se

Vi erbjuder Lifestyle Club-medlemmar en rabatt på 20% när ni bokar vårt spapaket Sandshell under måndag-fredag hela 2016 utom juli månad.

Sandshell inkluderar en övernattning med en 3-rätters middag på ankomstkvällen och en stor frukostbuffé på avresedagen såväl som full tillgång till vår SPA avdelning och aktivitetspassen. Tofflor, badrock och extra handdukar ingår och finns på rummet vid ankomst. 

Boka Sandshell på ’Paket & Erbjudanden’ via denna länk http://www.ysb.se/boka/online. Uppge rabattkod ’Lifestyle’ för att ta del av detta erbjudande.

[/ezcol_1quarter_end]