10 C
Sweden
onsdag, juli 1, 2020

INFORMATION

SVERIGES LEDANDE LYXMAGASIN
Sveriges ledande lyxmagasin Lifestyle är det självklara valet för dig som vill njuta av livet. Varje nummer är fyllt till bredden av det allra bästa och senas-te inom exempelvis bilar, båtar, mode, klockor & juveler, teknik, gourmet, resor, spa & wellbeing.

Här hittar du även personliga intervjuer med världens hetaste stjärnor och profiler och all inspiration för att verkligen leva livet fullt ut.

DIGITALA UTGÅVOR
Under 2019 distruberar vi digitala utgåvor, direktadresserade till exakt rätt målgrupp. Distrubitionen sker genom digitala nätverk, sociala media-ka-naler och vira cirka 300 unika mediaportaler och publicister. De digitala magasinen sprids via nyhetsbrev som når över 20 000 unika mottagare.

UPPLAGA & RÄCKVIDD:
200 000

LÄSARINFORMATION
Män: 63%
Kvinnor: 40%
Ålder: 30–55 years
Snittinkomst: +500,000 SEK
Storstadsregion: 92%
Övriga Sverige: 8%

advertise-magazine

PRINT/DIGITAL

PRICES
coverUppslag49,000 SEK
fullHelsida29,000 SEK
halfHalv-119,000 SEK
half2Halv-219,000 SEK
quarterKvart13,000 SEK

UTGIVNINGAR 2019
TBA

(Med reservation för ändringar)

EVENTS 2019
TBA

WEBB

lsw-web

www.lifestyleworld.se med dess sociala mediekanaler är ett verktyg för att ytterligare nå ut, expandera och följa upp nya beteenden.

Med online anpassar vi oss till läsaren – du gillar inte det vi gör? Berätta för oss och vi kan ändra det. Med det sagt; vi leder alltid trenderna.

Läsarna behöver inte längre vänta en vecka eller en månad på en uppdatering av de senaste trenderna, releaser, “måste ha” och “måste veta” råd och händelser. Uppdaterad dagligen, lifestyleworld.se ger nytt och engagerande innehåll som kan läsas på läsarens bärbara dator, surfplatta eller smartphone.

Det uppenbara valet för trendig, urban och publik med höga ambitioner. Med noggrant utvalda kategorier täcker Lifestyle World allt som intresserar och tillfredsställer läsarna med tävlingar, artiklar och spännande nyheter.

Webbpriser: enligt överenskommelse.

INLÄMNING/KONTAKT

INLÄMNING AV MATERIAL
E-mail: filer@lifestyleworld.se (filer upp till 10mb)

Vid filer överstigande 10 mb, vänligen skicka dessa via www.wetransfer.com till ovanstående mailadress och meddela din kontakt att materialet är levererat.

MATERIAL SPECIFIKATION FÖR PRINT ANNONSER:
Filformat: PDF
Färg: CMYK
Bilder: CMYK, 300 dpi
ICC-profil: ISOwebcoated.icc

OBS; ATT NOTERA FÖR PRINT ANNONSER:
Lägg till 3 mm utfall på alla format
Begärd placering: +15%
Advertorial: +20%

MATERIAL
filer@lifestyleworld.se

FRÅGOR
info@lifestyleworld.se

PRESS
pr@lifestyleworld.se

SÄLJ
salj@lifestyleworld.se

Sverige