AUKTION: MIDDAGSPAKET TILL “STORHETSVANSINNE”

mgye6qotdqrdj8tkyuof

I vår intar högaktuella Niklas Strömstedt Hamburger Börs scen i Stockholm, med helt nyskrivna showen Storhetsvansinne. Föreställningen spelas torsdag-lördag under våren 2016, med premiär den 21 januari.

Detta objekt inkluderar biljetter samt 3-rättersmiddag för fyra personer till valfritt datum.

VÄRDE: 4880 kr

För att skänka pengar genom auktionen:
Maila till auktion@lifestylepublishing.se med auktionsnummer i ämnesraden.
Skriv även namn, adress, telefonnummer och ditt bud.

Auktionen avslutas 11 december kl 15.00.

Niklas egna ord om föreställningen:

” Vid 57 års ålder har jag lyckats med en hel del – fått tre egna barn och tre bonusbarn, gift mig med två fruar (dock ej samtidigt), bott på tio olika adresser, ägt sjutton bilar, skaffat plastknä och elcykel, hejat fram AIK till tre SM-guld, uppfostrat 2 katter, lagat 14512 liter av världens godaste köttfärssås och mitt i allt detta hunnit med en 36 år lång musikkarriär.

Inte konstigt att man får STORHETSVANSINNE. Jag har tappat det helt och tänker göra en alldeles egen show på Hamburger Börs. Jag kommer att dela med mig av allt – både hitsen och missarna.

Jag har likt en upptäcktsresande sökt landet runt med ljus och lykta för att hitta det allra snyggaste bandet, den bästa regissören och den i särklass skönaste sidekicken. Dessutom kommer menyn på Börsen att spegla den tid jag själv haft råd att ibland gå på krogen – från 80-talet och framåt. Biljetterna släpps den 12 oktober och den 22 januari är det premiär. Dags att sätta guldtand på tillvaron!”