AUKTION: PADELMATCH MED BJÖRKMAN OCH ZELMERLÖW

PDL Group startades 2015 och består av Jonas Andersson, Jonas Björkman, Henrik Söderberg och Måns Zelmerlöw som alla är väldigt glada och stolta över att ha skapat Stockholms första inomhuscenter för Padel beläget i Frihamnen.

Padel är en mycket enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Banan är 10m x 20m till storlek och omringad av 3 meter höga glasväggar som får användas vid spel. Mitten av banan delas av med ett nät och man spelar alltid dubbel.

Det fantastiska med padel är att alla som kan träffa en boll kan få ut något av sporten. Man behöver inte ha någon erfarenhet av racket-sporter för att kunna njuta av sporten. Padel är mycket roligt och enkelt att lära sig, kul för den som vill testa något nytt och omväxlande för den som är ute efter något socialt. Padel kan spelas av alla oavsett kön eller ålder.

Lägg ditt bud på en heldag på PDL Center i Stockholm där du med vän får coaching och spela match mot eller med Jonas Björkman och Måns Zelmerlöw.

 

VÄRDE: Ovärderligt

 

För att skänka pengar genom auktionen:
Maila till auktion@lifestylepublishing.se med auktionsnummer i ämnesraden.
Skriv även namn, adress, telefonnummer och ditt bud.

Auktionen avslutas 11 december kl 15.00.

 

0H0A3896-2-200x300 0H0A3892-2-200x300