BRÖLLOPSBUKETT MED ROSOR OCH SILVERSMIDE

Buketten med silverblommor är bunden av Viktoria Falén på Melody Flowers. Foto Armand Dommer. Frisyr och styling Beba Jonsson på Bebas Hair & Beauty. Modell Agnes Hedengård. Diadem från Efva Attling.
Bröllopsbukett med silverblommor är bunden av Viktoria Falén på Melody Flowers. Diademet på bilden kommer från Efva Attling. Foto Armand Dommer. Frisyr och styling Beba Jonsson på Bebas Hair & Beauty. Modell Agnes Hedengård.

VÅR FAVORITSILVERSMED EMELIE WIJK SKAPAR VACKRA SMYCKEN I ATELJEN SILVER WIJK PÅ TJÖRN. LÅT DIG INSPIRERAS AV HENNES VACKRA SILVERBLOMMOR I BRÖLLOPSBUKETTEN MED ROSOR.

När modeteamet på Lifestyleworld stylade och fotograferade världsmodell Agnes Hedengård till brud under en dag på Haga slott nyligen bands Emelies vackra silverblommor in i bröllopsbuketten av florist Viktoria Falén på Melody Flowers. Otroligt fint!

Design Emelie Wijk, Silver Wijk.

Emelie arbetar som silversmed på Tjörn där hon driver Silver Wijk. Konst har varit en central del i livet — släkten har arbetat med konst och form i generationer.
— Något vi alla har gemensamt i vårt konstnärsskap är inspirationen från naturen. Jag själv blandar gärna material som silver, koppar och guld men också andra material som plexi, trä, glas och självklart stenar.


— Vigselringar är en central del i mitt arbete. De allra flesta väljer ringar i guld och alla blir unika. Men det har också blivit allt vanligare att ringar i silver efterfrågas till både förlovning och vigsel. Det är alltid en ära, ett privilegium. Utbudet är så stort idag så att få designa unika ringar till ett par är mycket speciellt.