BUCKET LIST: ARLANDAS NYA VIP-SERVICE!

 

Viktigt tillägg på din bucket-list: Arlandas Vip-Service. Exempelvis så ingår fri champagne och privatchaufför som skjutsar dig ända fram till planet.

 

Av Mats Eriksson

 

 

 

 

TÄNK OM DU kunde byta ut stressen innan take-off mot att istället sitta i en exklusiv, rymlig VIP-Service och njuta av ett glas champagne? Bytt är bytt och kommer aldrig igen! Medan du sjunker ner i en bekväm fåtölj och tar för dig av noga utvalda delikatesser, så tar den flinka personalen hand om allt det där som normalt sett ingår i ekvationen när man ska ut och flyga: incheckning och bagageinlämning. Du slipper även att stå i kön till säkerhetskontrollen. Arlanda VIP-Service har nämligen en egen säkerhetskontroll. Du kan låta VIP-personalen ombesörja taxfree-shoppingen. Och du slipper hålla koll på monitorerna för att inte missa när det är dags för boarding. Detta sköter personalen om. Och när tiden väl är inne för ombordstigning så skjutsas du i en lyxig bil ända fram till flygplanet. När du sedan, efter att ha varit ute i världen och luftat vingarna, landar på Arlanda, står VIP-personalen och välkomnar dig vid planet. Du skjutsas direkt till den numera familjära VIP-Service. Det kommer att kännas som att återse en kär, gammal vän, tro oss. Och du slipper naturligtvis att befatta dig med att, trött efter en lång flygning, behöva upptäcka just dina resväskor bland hundratals andra väskor som ser likadana ut på bagagebandet. Även detta tar VIP-personalen hand om. Och om du så önskar har du tillgång till ett alldeles eget VIP-rum.

Arlanda har precis invigt sin helt nya VIP-Service som är en mycket speciell plats för resenärer ute efter en exklusiv och unik upplevelse i samband med sin flygresa. Den nya byggnaden, som verkligen ger begreppet spatiös en helt ny betydelse, är en av få fristående VIP-terminaler i världen och är en del i Arlandas satsning på att utvecklas till Skandinaviens ledande flygplats. Tengbom arkitekter har velat skapa en från den stressiga omvärlden avskild, rofylld oas. Och det är en sann njutning att vistas hos VIP-Service och verkligen känna sig pampered. Vi säger som den gamla filmklassikern: Heaven can wait. Men ett besök på Arlandas nya VIP-Service can´t wait. Du kan välja till VIP-Service vid avresa eller ankomst – eller varför inte både och? Det finns även flera olika attraktiva års- och klippkort för dig som resenär. Läs mer om dem på: http://swedavia.se/arlanda/vip-service .

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.