Det Franska revolutionerande gellacket Le Mini Macaron för manikyr hemma eller på resan

View Gallery 6 Photos
17534
17531
17532
17533
17529
17530

Le Mini Macaron´s gellack riktar sig mot alla åldrar och tillfällen och det bästa med detta fantastiska gellack är att man kan måla naglarna snabbt och smidigt både hemma eller på resande fot . Den lilla Le Mini Macaron LED-lampan som kommer med i startpaketet fungerar överallt, både via usb i taxin eller vägguttaget hemma i köket eller på hotellrummet. Med Le Mini Macaron gör du en perfekt gel manikyr plus att det är roligt, lätt och säkert att utföra för alla. Den håller 2-4 veckor på naglarna, lite beroende på hur noggrann du är när du målar på lagren med gellack. Gellacket är kombinerat med både baslack, färg och topplack i ett och samma lack, vilket gör att du spar väldigt mycket tid.Små tips för att få bästa resultat och längsta hållbarheten:

  • Fila nageln lite innan du målar första lagret gellack, detta för bättre fäste och hållbarhet.
  • Måla det första lagret gellack väldigt tunt, för att nästa lager ska sätta sig ordentligt.
  • Sätt fingret/tån under Le Mini Macaron LED-lampan, tills den släckts vilket tar 30 sek (vänd toppen av lampan 180 grader för tårna) 
  • Måla nästa lager med gellack, denna gången lite tjockare.
  • Sätt fingret/tån under Le Mini Macaron LED-lampan, tills den släckts vilket tar 30 sek (vänd toppen av lampan 180 grader för tårna) 
  • Avsluta eventuellt med deras 3x Shine Top Coat för ännu längre hållbarhet.

Applicera ett finger i taget – slutför applicering och torkning/härdning innan du fortsätter med nästa nagel. Det är viktigt att du torkar varje nagel direkt i LED-lampan efter applicering av färgen – detta ger bäst resultat!Stäng locket på flaskan med gellack när den ej används – även under härdningen/torkningen i lampan. Detta är viktigt för att undvika att alltför mycket ljus och luft påverkar innehållet i flaskan. Det förhindrar färgen från att torka ut då den påverkas av både vanligt ljus och LED-ljus. Därför ska du även stänga flaskan vid applicering så att inte LED-ljuset torkar ut färgen.

Här hittar du Le Mini Macaron:

Åhléns Stockholm CityKlarabergsgatan 50
101 29 Stockholm

ÅHLÉNSwww.ahlens.se

LYKOwww.lyko.se

ELEVENwww.eleven.se

NORDICFEELwww.nordicfeel.se

NICEBEAUTYwww.nicebeauty.se

APOTEKHJARTAT
www.apotekhjartat.se

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.