EFFEKTIV TRÄNING FRÅN LOS ANGELES

Barry´s Bootcamp är ett av världens starkaste varumärken inom träning. Det är ett träningskoncept som grundades i West Hollywood, Los Angeles 1998 och sedan gjort succé i städer som New York, Miami och London. Nu har den första Barry´s studion öppnat i Sverige, närmare bestämt på Jakobsbergsgatan 21 vid Mood-gallerian i Stockholm.

 

Träningskonceptet baseras på högintensiva 60-minuters träningspass i nattklubbsmiljö (klasserna hålls i en sal med nedtonad röd belysning) och består av en kombination av intervaller på löpband och styrketräning med vikter, motståndsband och egen kroppsvikt. Träningen är en innovativ form av effektiv full-body workout i grupp. Minst halva tiden ägnas åt löpning och den andra halvan till styrketräning.

Barry’s kan man förbränna upp till 1 000 kalorier på en klass och därför är konceptet en effektiv lösning för att nå träningsresultat som mer muskler, förbättrad kondition och viktnedgång. Schemat är unikt utformat med 50 klasser per vecka och anpassat på ett sätt som gör att man kan fokusera träningen på enskilda delar av kroppen varje dag i veckan, vilket ger en effektiv och varierad träningsrutin.   Tränarna coachar och motiverar deltagarna att prestera bättre och utmana sig själva och sina egna gränser – målet är att hjälpa alla nå sina träningsmål och ha kul under tiden. Tanken är att trigga och hjälpa varandra mot sina mål, vilket skapar en känsla av gemenskap och laganda.

 

Barry´s är en del av det globala fenomenet ”boutique fitness” som nyligen kommit till Sverige där man betalar för de träningspass man faktiskt går på – helt utan förbindelser om medlemskap – vilket innebär större flexibilitet och valfrihet att träna som man själv vill.