EXKLUSIVT ERBJUDANDE FRÅN ENJOYERS OF LIFE

[ezcol_3quarter]Enjoyers of Life är en livsnjutarklubb utöver det vanliga. Som medlem i Enjoyers Of Life har du tillgång till en av världens snyggaste supersportbilar. Hos oss slipper du all den huvudvärk som är förknippat med att äga en exklusiv bil, så som komplicerad och kostsam service, försäkring, garage, finansiering och värdeminskning. Har du ett medlemskap hos oss tar vi hand om allt det praktiska som annars bara hade kostat dig både tid och pengar. Ditt enda måste som medlem i Enjoyers Of Life är att njuta av de förmåner som är förknippade till ditt medlemskap, men framförallt ta del av det bästa med klubben, att köra en Ferrari F430 Spider F1.

Som medlem har du också tillgång till helikopter, båt samt limousin genom våra samarbetspartners.

Våra medlemmar är livsnjutare ut i fingerspetsarna och de älskar att ta sig fram med stil, köra snabba och snygga bilar samt göra entré till festen i limousin. Besök vårt galleri och kolla in den supersportbil, Ferrari F430 Spider F1, som våra medlemmar kör idag. Du kan givetvis ansöka om medlemskap i Enjoyers Of Life för att få chansen att köra den du med. Som medlem är du dessutom med och påverkar hur klubben ska se ut. Det är medlemmarna som bestämmer vilka förmåner de vill ta del av framöver, men också vilka bilar de vill att vi ska utöka klubben med.

[/ezcol_3quarter] [ezcol_1quarter_end]

info@enjoyersoflife.se
+46 (0)8-410 557 76
www.enjoyersoflife.se

Som medlem i Lifestyle Club, får du som nytecknar ett medlemskap 5st pass istället för ordinarie 3st pass.

Du får dessutom en Ferrari Scuderia klocka värde ca 4000kr när din första årsavgift är erlagd.

Uppge koden ferrarilifestyle vid din ansökan, som lättast görs via vår hemsida www.enjoyersoflife.se, där du också finner mer information om våra medlemskap samt kontaktuppgifter.

enjoyers

[/ezcol_1quarter_end]