FISKARHEDENVILLAN BYGGDE ÅRETS HUS 2015

1a_2
Sveriges största hustävling ÅRETS HUS 2015, arrangerad av tidningen Allt om Villor&Hus och mediegruppen Lifestyle Publishing, är nu avgjord! Efter en hård och jämn omröstning står det klart: Vinnare är FISKARHEDENVILLAN med sitt vackra trähus, ritat med kärlek till skandinavisk byggtradition och inrett i klassiskt blått och vitt. Prisutdelningen går av stapeln under fredagen på Stockholm Furniture Fair, på Stora Scenen.

VARJE ÅR IMPONERAS vi på Allt om Villor&Hus av alla de nya, innovativa husmodeller som våra duktiga svenska husföretag presenterar på marknaden. Smarta planlösningar, miljövänliga material, vackra exteriörer och energieffektiva konstruktioner! Det här vill vi uppmärksamma med vår årliga tävling ÅRETS HUS, som lyfter fram all den där skapandeglöden som finns runt om i vårt land, de nya formerna och lösningarna, funktionerna och materialen.

Nu är vinnaren i den fjärde upplagan av ÅRETS HUS korad – ÅRETS HUS 2015. Det har som vanligt varit en häftig upplevelse för oss arrangörer att följa tävlingen, med många fina bidrag och tusentals intresserade läsare och mässbesökare som röstat på sina favoriter. Folket och vår jury avgjorde tillsammans tävlingen och vinnare är FISKARHEDENVILLAN med sitt vackra trähus, ritat med kärlek till skandinavisk byggtradition och inrett i klassiskt blått och vitt. Arkitekten heter Malin Lidberg.

EXPERTJURYNS MOTIVERING:

”Fiskarhedenvillan har vunnit både folkets och juryns hjärtan med sitt vackra trähus, ritat med kärlek till skandinavisk byggtradition och inrett av familjen som bor här i klassiskt blått och vitt. Här finns en omsorg om varje detalj – de många charmiga vinklarna och vrårna, den fina snickarglädjen, takkuporna och glasverandan. På insidan öppnar sig en fantastisk umgängesyta, med den blå kakelugnen i centrum. Familjen har satt sin egen prägel på huset och inrett det precis som de ville ha det. Ett riktigt drömhus!”