För kompromisslösa barnfamiljer

b1

Bjällra of Sweden är ett litet familjeföretag i Stockholm som tillverkar högkvalitativa produkter för de yngsta familjemedlemmarna, utan att tumma på vare sig estetik, komfort, funktionalitet eller kvalitet. Stjärnprodukten är ett babynäste, en åkpåse och överdrag i ett!

Multibagen från Bjällra of Sweden är en komfortabel och lyxig 3-i-1 produkt för din bebis och kommer i färgerna svart, grå, beige och cerisrosa. En av multibagens funktioner är en mysig och exklusiv åkpåse som är konstruerad för att ge din bebis extra skydd och stöd åt huvudet under åkturen. Åkpåsen är perfekt för nyfödda barn och passar de allra flesta barnvagnsmodellerna som finns ute på marknaden. Huvudskyddet är avtagbart och åkpåsens madrass har hål för fempunktsbälte så att den sitter fast säkert och tryggt i vagnen. Har skorna blivit smutsiga och blöta kan man praktiskt öppna upp botten på påsen för att dumpa ut dem i den änden. Åkpåsen känns extra lyxig om man sätter på den medföljande pälskragen. Åkpåsen går också att köpa separat och om färgalternativen känns snåla, eller om man bara känner för att altinera efter humör, finns det överdrag som man kan köpa till i färgerna lila, oliv, ljusrosa och blått.

napp

Den andra funktionen är ett babynäste för nyfödda upp till 6 månaders ålder (beroende på barnets storlek). Babynästet är en bra första säng för din bebis som du tryggt kan placera mellan er i sängen på natten, och senare i en spjälsäng för att vänja barnet att sova i sin egen säng. Babynästet är även lätt att ta med på resan.
Den tredje och sista funktionen hos multibagen är att åkpåsens överdel kan användas som ett värmande överdrag när du bär bebisen i bärsele under kyliga dagar. Överdraget fäst enkel med hjälp av två klämmor i alla typer av bärselar. En avtagbar huva följer också med för att skydda bebisens huvud.
Vi tycker att det är bra att någon har tänkt ett steg längre och tagit fram en produkt med flera användningsområden och funktioner som kan användas medan bebisen växer – mer sådant! Utöver multibagen och den separata åkpåsen har Bjällra också en exklusiv filt som kommer i flera coola, moderiktiga färger och mönster. Nästa grej som är på gång (och som enligt oss inte kan komma fort nog) är otroligt läckra nappar och napphållare i olika metallic-färger: guld, silver, rosa och svart – tres chic!

filt