Första hjälpen mot munsår!

AV ANNA MOBERG

Vi vet. Det är inte vad du vill höra just nu. Men det hade kunnat vara värre. Du kommer inte att skämmas ihjäl och dö av ditt munsår. Och det finns faktiskt hjälp att få.

Vi vet också. Det känns som att alla som du möter plötsligt slutar stirra ner på sina mobiler och istället börjar stirra på dig.

Men nu finns det en innovation, den största sedan penicillinet, typ. Iallafall om du frågar alla de som liksom du lider av munsår men som har testat denna nyhet. Nyheten stavas CleerPlus och förkortar behandlingstiden och därmed lidandet väsentligt jämfört med andra preparat på marknaden. Att den dessutom har visat sig vara effektiv mot insektsbett, småsår och blåsor, det kommer så att säga på köpet.

Vi lämnar nu med varm hand över ordet till de två skaparna av denna fantastiska produkt, Thomas Antoni och Tomas Hammargren.

– Vi började med att utveckla en produkt som byggde på ett patent med etanol som bas. Vårt mål var att använda så få ingredienser som möjligt. Vi adderade en cellulosagel som lägger sig som en skyddande hinna på såret och kompletterade med en fräsch mintolja. Det är allt, tre naturliga ingredienser.

CleerPlus testades på alla som besvärades av munsår, från affärskontakter, vänner till familjemedlemmar och så klart på oss själva. Och resultatet var entydigt: CleerPlus fungerade, den var pålitlig! Redan tidigt i vår utveckling fick vi återkoppling från personer som hade testat produkten och som tyckte att den var den bästa som de hade använt för behandling av munsår. Varje berättelse stimulerade oss att driva utvecklingen vidare.

Vi har nu lyckats att skapa en produkt som påskyndar underlättar läkningen och gör livet lite bättre för personer som besväras av munsår. CleerPlus har även visat sig vara effektiv vid insektsbett, småsår, blåsor och har potential att kunna användas inom fler områden. 

CleerPlus finns att köpa på alla Apotek Hjärtat, Apoteket AB och Apotea.se. Här finns även öronproppar mot andra sommarplågor.

Läs mer på www.cleerplus.se