FRIGÖR TID MED URB-IT

I juletid är det svårt att hinna med allt som måste göras, julpynt, julklappar, julbak och glöggmys ligger som ett pärlband från första december och hela vägen fram till julafton. Mitt i allt detta ska vardagen hinnas med, något som kan upplevas som en omöjlighet men med rätt app och tjänst kan mycket av stressen lätta.

 

Urb-it är tjänsten som erbjuder en smartare, snabbare och bekvämare shoppingupplevelse, perfekt nu när gallerior och butiker är fyllda till bredden med köplystna konsumenter. Urb-its ambition är att hjälpa storstäderna och dess invånare att blomstra på ett hållbart sätt. De möjliggör detta genom att erbjuda konsumenter och butiker ett tekniskt ekosystem med en personlig touch, genom att använda delar av “Sharing economy” som fulländas med miljövänliga metoder. Urb-it erbjuder helt enkelt en riktigt bekväm och hållbar shoppingupplevelse för urbana kunder och butiker.

Med verksamhet för närvarande i Paris, London och Stockholm digitaliserar Urb-it butiker genom att integrera dem med deras olika tekniska plattformar (Urb-its App, eCheckout, Shop & Drop tjänst), samt Urb-its miljövänliga ”On Demand”-modell med licensierade Urbers. Med företagets digitala plattformar kan den urbane kunden handla från lokala butiker online och få sitt köp, eller gåva, överlämnat var och när hen vill, till och med inom en timme. Snabbt, smidigt och befriat från stress så att du kan hinna med annat.