GREECE IS THE WORD!

Är du på jakt efter ett underbart hotell som du kan emigrera till till när höstvindarna gör sitt intåg? Isåfall kan du sluta att leta nu, all thanks to Thanos Hotels.

Vi har inte gjort det lätt för dig, det ska villigt erkännas, för Thanos Hotels har två fantastiska året runt-öppna hotell på en och samma ö. Så att välja vilket av hotellen, Almyra eller Anabelle, som man ska bevärdiga med ett besök, kan ta sin tid. Men varför välja? Varför inte gå All-in och först njuta i fulla drag på det ena hotellet, och sen stretcha vistelsen i paradiset genom att checka in på systerhotellet? Grundarna av Thanos Hotels har ”Unikt, Perfektion och Mänskligt” som mantra och ledord. Man är övertygade om att i vår värld som strävar efter konformitet och likriktning så finns det människor som värnar om sin individualitet och som vill berika sina liv med annorlunda upplevelser. Och det är precis det som serveras på silverfat på Annabelle och Almyra där gästerna får en semesterupplevelse som är lika unik som de själva är.

Thanos Hotels är sannerligen inte några new kids on the block, utan har en gedigen bakgrund och erfarenhet som man har samlat på sig under sina 40 år i branschen. Man strävar efter att uppnå perfektion bland annat genom att ständigt leverera ypperlig service, men även att alltid ha ett humant förhållningssätt där man ser till människors välbefinnande. Detta inbegriper hotellens anställda, affärspartners och självfallet gästerna. Att tillhandahålla en mänsklig miljö, detta är själva kärnan i Thanos Hotels.

ANNABELLE

Denna riktiga hotellklassiker slog upp sina eleganta portar för första gången 1985 och blev i och med öppnandet det första femstjärniga hotellet i Paphos. Snabbt blev hotellet vida känt för sin underbara stämning och sina spektakulära miljöer, som välkomnar de många stamgästerna såväl inomhus som utomhus, exempelvis de ljuvliga trädgårdarna vid havet som är riktiga ”gå ner i varv”-oaser, balsam för själen hos ständigt uppkopplade, stressade storstadsmänniskor. Hotellet har nyligen genomgått en större, påkostad uppdatering och renovering som har, om möjligt, gjort Annabelle, ännu mer åtråvärt som ”home away from home”. Fyra exceptionella restauranger lockar med färska lokala råvaror och traditionell cypriotisk matlagning som när den är som mest förfinad och utsökt.  De fem barerna erbjuder live musik, svalkande cocktails, noggrant utvalda regionala viner och lyxig strandservice.

www.annabelle.com.cy

ALMYRA

Detta hotell är stolt medlem i trendiga Design Hotels. Man har tack vare sin avslappnade och eleganta Medelhavslyx-stil nått global ryktbarhet. Vilket naturligtvis avspeglas i gästklientelet. Almyra frestar med fem omtalade restauranger, inom- och utomhuspooler och 189 hotellrum, läckert inredda av den franske designern Joelle Pleot. Almyra är det ultimata stället om du vill bo i en stilfull, modern miljö med havet som närmaste granne. Almyra är ett Mecka för sportentusiaster – oavsett om det är cykling, vattensporter, löpning, fitness (hotellet har ett väldigt uppskattat eget träningsprogram) eller golf som är din cup of tea, så får du garanterat ditt lystmäte här.

Sist men inte minst så måste vi naturligtvis nämna hotellets prisbelönta Almyraspa. Ännu en anledning till att du aldrig vill checka ut från detta hotell.

www.almyra.com