HÖR OCH HÄPNA

The Dash är världens första, smarta hearable – helt trådlösa hörlurar som kombinerar flera smarta funktioner i en och samma produkt. Musik kan streamas från din Smartphone eller från hörlurarnas inbyggda musikminne på 4 GB. Musiken kontrolleras enkelt med hörlurarnas touch-kontroll. The Dash är världens enda smarta hörlur som är utrustad med en kraftfull processor och sitt egna operativsystem – Bragi OS. Det gör att The Dash kan översätta mänskliga gester och rörelser till funktioner. Du kan exempelvis, svara eller avvisa ett samtal på din telefon genom att nicka eller skaka på huvudet. Genom kontinuerliga OS-uppdateringar adderar du smarta funktioner som gör att du inte behöver köpa nya hörlurar för att få de senaste funktionerna.

De inbyggda Touch-sensorerna gör att du enkelt kan interagera med din Smartphone, spela musik, aktivera/avaktivera ditt omgivande ljud eller starta en aktivitetsmätning med ett enkelt tryck.

Med varje OS-uppdatering får du nya funktioner och förbättringar för din aktivitetsmätning.

Oavsett om du lyssnar på musik, en podcast eller har ett telefonsamtal kommer du att uppleva kristallklart ljud från The Dash. Du kan även ladda upp en egen spel-lista på det inbyggda minnet och njuta av din favoritmusik utan att behöva koppla den till någon annan enhet. Under samtal har The Dash en intelligent inlärningsfunktion som mixar ljudet från den inbyggda mikrofonen med ljud från den externa mikrofonen för att minska bakgrundsljud och filtrera bort oljud i omgivningen.

The Dash har funktionen ljudtransparens. Med en enkel svepande rörelse på din öronsnäcka kan du stänga av eller släppa in ditt omgivande ljud i hörlurarna.

Hitta den perfekta passformen för dina öron med de medföljande gummiskalen i olika storlekar. The Dash sitter säkert i örat oavsett om du simmar, springer eller dansar.

Bragi-appen är en smart förlängning av The Dash på din Smartphone. Du kan använda den för att ändra din ljudprofil, kolla din träningsdata eller för att få ytterligare information om dina hörlurar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.