INKÖPSLISTAN HÖSTEN 2016

1. MASERATI QUATTROPORTE

1

Ursäkta, men huvudrollen (iallafall för oss petrol heads) i den med allr rätta kritikerrosade filmen Oväntad vänskap innehas av en Maserati.

I år har den klassiska sedan-modellen fått ett nytt utseende, som gör att den verkligen skiljer sig från föregångaren, men den är ändå omisskännligt Maserati i det fina linjespelet och det som alltid respektingivande dova ljudet från motorn. Vill du färdas med stil och elegans så kan du sluta leta.

2. VÄRLDENS DYRASTE FLYGBILJETT2

För 55 000 pund kan du nu flyga fram och tillbaka från London till Melbourne i Ethiads ”penthouse in the sky”, The Residence. du kan sträcka ut dig rejält, ditt eget utrymme består av en svit bestående av tre rum. Naturligtvis har du din egen butler och kock. Sweet!

3. BRÖLLOP PÅ GRAND VELAS RESORTS3

Hotellkedjans tre resorts i Mexiko Riviera Maya, Riviera Nayarit och Los Cabos Grand Velas (som öppnar snart) har en nyhet för alla som går i giftastankar; ”The Billionaire’s Wedding”. Paketet som kostar 2,5 miljoner dollar inkluderar flygbiljetter för brudparet till resortet, en specialdesignad bröllopsklänning, inkvartering för 100 gäster och ett uppträdande av världsklass. Du kan välja att ha exempelvis en egen konsert med Lenny Kravitz eller Diana Ross.

4. LE TOUSSEROK & DOM PERIGNON4

Nyligen renoverade Shangri-La-hotellet på Mauritius och lyxchampagne-märket har slagit sina påsar ihop och erbjuder sina VIP-gäster som bor i en av de tre strandvillorna en butler vars huvudsakliga uppgift är att ständigt stå beredd med att fylla på ditt glas med svalkande bubbel, oavsett var någonstans på hotellet-området du befinner dig, och oavsett tidpunkt.

5. CHANELS NYA KLOCKA J12 XS

5-1

Karl Lagerfeld insåg att storleken inte är allt när han designade denna nya skönhet som endast mäter 19 mm. Klockan finns tillgänglig i fyra olika versioner som skiljer sig från varandra form-mässigt. Och du kan välja mellan svart och vitt.