INSPIRATIONSFRUKOST MED TRENDFOKUS

Tack till alla härliga frukostgäster och till Stefan “Trendstefan” Nilsson.

Januari är den månad som för många innebär en nystart med nya ambitioner och nya mål. Nyårslöften, jobbstart och skolstart är faktorer som kräver en hel del energi och inspiration. Vi på Lifestyle World vill under januari ge våra Influencers en inspirationsboost efter nyår, detta i form av vårt koncept #Frukostligan.

 

#Frukostligan är ett frukostevent som vid fyra tillfällen i januari bjuder in ett tiotal Influceners till en inspirerande föreläsning med ämneskunniga personer och först ut i januari bjöd vi in trendexperten Stefan Nilsson, mest känd som Trendstefan. Över en härlig frukost gav ha våra frukostgäster en sammanfattad rapport över 2018 års trender inom inredning, design och lifestyle. Tisdagen den 16 januari kommer Stefan att redovisa sin trendrapport i helhet för branschen och svenska befolkningen. Vill du ta del av det finner du biljetter på www.storatrenddagen.se.

Snygga anteckningsblock från www.colourbycharlotte.se tillsammans med ett rykande färsk nummer av Lifestyle Magazine mötte våra gäster!

 

Nästa vecka gästas vi av superfotografen Fabian Björnstierna, känd för kampanjer med Blossa Glögg, Wästerbottensost och stjärnkrögare som Danyel Couet med flera. Fabian kommer kommer inspirera en ny omgång Influencers till att förbättra och utveckla sina fotokunskaper, något vi ser fram emot att ta del av och därefter dela med er.

Ett stort tack till Tim Åbergh för de fina bilderna och till www.CafeGo.se för det svarta guldet vi älskar att få på morgonen.