“JAG ÄLSKAR MAKALÖSA BRÖLLOP!”

Foto Jessica Lacina
Foto Jessica Lacina

SVERIGES MESTA BRÖLLOPSKOORDINATOR, FESTFIXARE OCH INFLUENCER JOHANNA KAJSON ÄR AKTUELL MED BOKEN “PLANERA DITT DRÖMBRÖLLOP MED JOHANNA KAJSON”.

Foto Frida Ireklint

När Johanna Kajson hade arbetat med projektledning i många år utbildade hon sig till bröllopskoordinator och startade eget eventbolag. Det gjorde hon rätt i. Sedan 2010, när hon slog upp portarna för Great Weddings, har hon blivit Sveriges bröllopskoordinator med hela svenska folket efter att hon arrangerat allt ifrån Kenza Zouiten Subosic bröllop till Isabella Löwengrips, Hannah Widells och halva fotbollslandslagets bröllop. Hon har också synts flitigt i Nyhetsmorgon på TV4 där hennes bröllopsinslag är minst sagt populära. Nu är hon högaktuell med sin första bok ”PLANERA DITT DRÖMBRÖLLOP – MED JOHANNA KAJSON” av bokförlaget Lind & Co.
Hej Johanna, berätta om din bok!
— Det är en komplett guide i sju steg med allt som blivande brudpar behöver veta när de ska ge sig in i bröllopsplaneringen. Jag guidar läsaren genom budget, checklistor och tidsplanering och ger också massor av inspiration. När jag började planera för min bok så tänkte jag att fler och fler brudpar söker ett sätt att skapa just sitt drömbröllop, med en personlig touch. Att boka ett möte med en bröllopskoordinator är ett sätt, men kanske inte något alla kan unna sig. Många söker också inspiration i magasin, böcker, bloggar och filmer. I den här boken finns allt i ett — en inspirerande guide till drömbröllopet, med extra allt!

johannakajsonsblogg.se

Foto Linda-Pauline