KÄNSLA AV 1700-TAL

SERIEN LOUIS ÄR NUMERA EN KLASSIKER I DE SVENSKA BADRUMMEN. LIKA ROMANTISK OCH SMYCKAD SOM RUMMEN I 1700-TALSKUNGEN LOUIS XIV:S STÅTLIGA VERSAILLES!

Tänk att möblera badrummet precis som i de vackraste rummen på franska slottet Versailles under 1700-talets slut! Äkta matta på golvet, möbler i trä med vackra snickeridetaljer, ombonat och genomtänkt! Ända sedan Vedum Kök & Bad presenterade de första möblerna i sin serie Louis för mer än 10 år sedan har serien fullkomligt älskats av publiken. Oavsett minimalistiska, lantliga, färgglada trender har romantiska Louis, med sin tydliga blinkning till 1700-talet, fortsatt sitt segertåg genom Sverige. Varje år har också serien förändrats och utökats.


En populär variant är Louis i vitt med bänkskiva i jämtlandskalksten. Den fantastiska möbelkänslan och de arbetade detaljerna är desamma som i de mer historiska utförandena i antikgrönt och antikvitt, men uttrycket känns genast mer samtida. I den här miljön med både högt i tak och äkta matta på golvet har Vedum kombinerat modern industrikänsla med både svensk tradition och fransk inspiration. Det klassiska stengolvet, som är riktigt trendigt i dagens kök och badrum, sätter pricken över i.