KÖP MICHAEL DOUGLAS VILLA!

Är det inte dags att gå ut med en efterlysning efter VÅREN snart? Sågs senast: Förra året. Var vid försvinnandet iklädd gröna kläder.

En plats, inte alltför avlägsen, som definitivt har fått uppleva vårens ankomst är Mallorca, den chica ön som kan stoltsera med mer än 300 dagar årligen med värmande sol. Nu har du ett gyllene tillfälle att skaffa dig en ståtlig egendom här, Michael Douglas spatiösa villa på 1000 kvadratmeter reas ut för 35 miljoner dollar. Ursprungspriset var 50 miljoner dollar. Tom Cruise, Jack Nicholson och Michelle Pfeiffer är bara några av alla de famösa gäster som har tuttat kudden här och tagit del av utomhuspoolen, fitness centret och biblioteket, hembion och vinkällaren.

En dystopisk tidningsartikel härförleden om bostadsmarknaden förkunnade att ”skambudens tid är här”. Så kanske dags att lägga in  det som engelsmännen kallar a cheeky offer?

Och, nej, du behöver inte oroa dig för att Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones ska behöva ta på sig oömma kläder och bege sig ut och leta efter tomburkar i offentliga papperskorgar för att få ihop till brödfödan. De äger tillsammans fastigheter för över en miljard kronor runt om i världen (fastigheten på Mallis äger Douglas ihop med sin ex-fru). Zeta-Jones har själv medgivit att paret köper fastigheter ”som andra köper konst”. Det är väl sådant som kallas ”att komma till insikt”.