LÄR DIG HÄSTPOLO PÅ NYA LYXHOTELLET!

Dubai skulle väl kunnas beskrivas som ett Disneyland på steroider. Det går inte många dagar innan det ånyo dansar in nyheter om nya extraordinära byggnader. Störst, bäst och vackrast (ja, iallafall om du har en svår crush på allt som glimmar), det verkar vara det stående mantrat i emiratet.

Femstjärniga hotellkedjan St Regis har nu öppnat ett hotell i Dubais så kallade Dubailand-område. Namnet som det nya resorten lystrar till är Al Habtoor Polo Resort & Club. Och hotellet är precis så överdådigt som man förväntar sig i Dubai. Som gäst kan du välja mellan 151 rum, sviter och villor som alla erbjuder utsikt över de fyra polo-planer som omgärdar hotellet. Inredningen går i hästens tecken med en klar dos art deco.

Att St Regis nu satsar på ett hotell med hästinriktning förvånar kanske, men kedjans grundare Jacob Astor IV, var en stor poloentusiast. Hotellet kommer att inrymma en Polo Academy som erbjuder polo-lektioner på olika nivåer. Hästpolo är ju, by far, världens dyraste sport.

Så snart kan du bära din Ralph Lauren-piké med det den där  polospelaren på bröstet med riktig, och inte spelad stolthet.