Lifestyle Wellness 2-2015 ute nu!

lswee
I Lifestyle Wellness senaste nummer välkomnar vi våren och ger dig alla tips och råd du behöver för att rivstarta 2015 på ett hälsosamt och välmående sätt.

Vi berättar om fördelarna av att kombinera disciplinerna löpning och yoga; ger dig det senaste träningsmodet och har träffat paret bakom I Love Juicing, Lise och Robert, som brinner för att sprida budskapet om ett hälsosammare liv till oss alla genom juicing och detoxing. Vi har även samtalat med Årets PT Oscar Turgut om bland annat hans historia, personliga tränare generellt och träningsmotivation. Men även mött fitnessprofilen och modellen Anna-Maria Lacatus och mediapersonligheten Ulrica Bengtsson som berättar om sitt förhållande till träning.

Som vanligt tipsar även våra experter Margareta Kingham och Katarina Skatt oss om det senaste inom mat och kost inklusive ett par smaskiga och hälsosamma recept.

I övrigt bjuder vårnumret av Lifestyle Wellness bland annat på hudvård med rent guld, en liten barnspecial, och ett smyckestema med skimrande heta smyckestrender och mycket mycket mer – så missa inte att säkra ditt exemplar redan nu!