LYCKA FÖR DIG FRAMÅT!

Två svenskar är med bland framgångsrika filmstjärnor, idrottare, modeller, bartenders, uppfinnare och musiker som firar glädjen i Johnnie Walkers senaste reklamfilm. Tanken är att glädjen och lyckan är drivkraften som för människor framåt.

Oscarsnominerade skådespelaren Jude Law, Formel 1-världsmästaren Jenson Button och den svenska bartendern Emil Åreng är bara några av de framgångsrika personer som alla omfamnar ett nytt sätt att tänka. Ett sätt som utmanar den konventionella uppfattningen att framgång garanterar lycka och i stället fokuserar på att lycka i sig hjälper människor att uppnå mer.

Att vara positiv och finna glädjen i mitt jobb varje dag är en del av min filosofi och jag tror att det är en av de saker som har hjälpt mig framåt i min karriär, säger Jude Law.

Formel 1-stjärnan Jensen Button är inne på samma spår: “Under hela min karriär har jag behövt ha glädje för att lyckas. Tack vare att jag älskar min sport så mycket, har jag kunnat njuta av de goda stunderna och när saker och ting har varit svårare har jag kunnat hitta en väg ut ur situationen, vara mer positiv och hjälpa mitt team framåt .”

Dessa framgångsrika människors positiva synsätt har lett till att de får vara med i en ny global kampanj från whiskymärket Johnnie Walker; “Joy Will Take You Further”. De har även sällskap av en rad andra extraordinära människor från jordens alla hörn och Sverige är självklart representerat. 

Emil Åreng, prisvinnande mixolog, och en av världens bästa bartenders, säger: “Att kunna arbeta med det jag brinner för varje dag och kalla det för mitt jobb är otroligt tillfredsställande. Det är denna glädje som driver mig framåt, inspirerar mig att söka nya smaker, och belöningen kommer när man ser glädjen i folks ansikten när de testar en ny smak som du har skapat … det är det bästa.” 

Svenska Eva Håkansson, den snabbaste kvinnan på tre hjul, som innehar ett världsrekord med sin hemmagjorda eldrivna motorcykel, säger: “För att bli framgångsrik måste du verkligen njuta av vad du gör. Du måste inse att det är resan som är äventyret, inte målet.”