MED MÖBLERAD KÄNSLA

KYLIGA KLINKER OCH STERILT PORSLIN I ALL ÄRA. VISST ÄR DET MYSIGT MED BADRUM SOM INREDS PERSONLIGT OCH OMBONAT, PRECIS SOM VILKET ANNAT RUM SOM HELST I HUSET! DET HÄR BADRUMMET STÅTAR DESSUTOM MED EN BADRUMSMÖBEL I MASSIVT TR, HANTVERKSMÄSSIGT TILLVERKAD AV SNICKARNA PÅ KUNGSÄTER KÖK.

Text Ulrika Lindgren

Vilket trivsamt rum! Den ombonade och varma känslan omfamnar dig när du tar steget över tröskeln, njuter av den vitbetsade panelen i ohyvlat trä och tar steget in på de breda golvplanken, som faktiskt, vid närmare påseende, inte alls är golvplank utan klinker som ser ut exakt som äkta trä. På samma gång är badrummet elegant och genomarbetat, med den hantverksmässigt snickrade kommoden, den exklusiva Carraramarmorn och det spännande handfatet. Så mysigt!
Badrummet är inrett av Kungsäter Kök, ett snickeri i Halland som gjort sig känt för sina massiva kök, badrum och förvaringsmöbler. Allt är svensktillverkat, de flesta träslag kommer från skogar intill och inredningen anpassas efter kundens egna mått, vinklar och önskemål. Här har familjen valt en annorlunda badrumsenhet som skiljer sig från den klassiska kommoden. Luckan, som livar med stommen, är svartmålad massiv ask, heter Källdalen och är i serien Exklusiv. Bänkskivan och stänkskyddet är i marmor. Lägg också märke till de snygga beslagen i skinn och den väggmonterade blandaren. Här har man skapat en badrumsmöbel som ger en känsla av lyx!
Handdukshängaren, också den i svartmålad ask, är en detalj som förhöjer känslan. Just den här möbeln hittar ni på Kungsäter Kök i Stockholmsbutiken på Norrmalm/Östermalm.