MODEREPORTAGE: Katrin Zytomierska

Klänning Baum und Pferdgarten Pumps Jimmy Cho

Katrin Zytomierska är driv och självdisciplin personifierad. Med sin berömda ”no bullshit-attityd” inspirerar hon oss att slänga offerkoftan och börja ta ansvar för liv och hälsa, utan att för den saken skull sluta njuta av livet. Lifestyle Woman spenderade dagen med supersnygga Katrin, hennes vackert växande bebismage och sprudlande personlighet. Välkommen!

Creative Director & text: Liv Lövendahl

Foto: Kristian Pohl

Ny bebis, grattis!

Topp Scotch and soda Byxa Scotch and soda Stövlett Sergio Rossi
Topp Scotch and soda Byxa Scotch and soda Stövlett Sergio Rossi

– Tack! Ja, det är min tredje så jag har ju gjort det här förut. Det som är nytt är att jag har en ny pappa till barnet och det är hans första barn. Ringo och Rambos pappa (Bingo Rimér reds. Anm.) är fantastiskt bra och bor nära, så även om det kan bli lite körigt när den nya bebisen kommer är det inget vi inte kommer klara av. Jag älskar mitt aktiva liv där varenda sekund är fullbokad med mitt jobb, alla nya produkter jag tar fram till mitt varumärke Clean Eating och såklart barnen och deras aktiviteter. Hur kul det än är, så är det såklart mysigt att gosa i soffan med min kille efter en lång och händelserik dag. Men visst, jag inser ju att det inte kommer bli smidigare med en helt ny liten person i allt det här. Jag förväntar mig kaos helt enkelt!

Men är inte det en bidragande orsak till din framgång, att du hela tiden ligger steget före och är beredd på alla eventualiteter?

– Det ligger någonting i det. Det är nog något jag lärt mig med tiden, även om jag alltid varit målfokuserad. Som exempel så är det viktigt för mig att tjäna mycket pengar, inte för pengarnas skull utan för att kunna njuta av livet till max. Pengar är frihet och frihet är väldigt viktigt för mig. Det är därför jag är entreprenör och jobbar för mig själv istället för kontorsjobb.

Jag vill kunna lägga upp dag och arbete som jag vill. Träna, shoppa och umgås när jag vill för att sedan jobba igen på kvällen tillexempel. Hälsa är en annan sak som ger frihet, att vara frisk är grunden för frihet. Det är därför jag är så noga med maten, till mig såklart, men ännu viktigare till mina barn.

Jag hjälper dem att bygga friska, starka kroppar som ska hålla hela livet. Det är inte svårt att få barn att äta nyttigt, det handlar bara om att lägga fram det på rätt sätt. Jag brukar säga till Ringo att ju mer broccoli han äter, desto bättre blir han på fotboll. Det handlar bara om att motivera rätt för människor ska vilja göra bra saker.  Det är det jag vill ha ut av livet; göra bra saker, tjäna pengar och vara frisk.

Kappa Stylein Hatt Brixton
Kappa Stylein
Hatt Brixton
Kappa Baum und Pferdgarten Klänning J.Lindeberg Stövel af Klintberg Väska Stylein
Kappa Baum und Pferdgarten
Klänning J.Lindeberg
Stövel af Klintberg
Väska Stylein
Byxa Polo Ralph Lauren Tröja By TiMo Känga Reschia Klocka Longines Hatt privat
Byxa Polo Ralph Lauren
Tröja By TiMo
Känga Reschia
Klocka Longines
Hatt privat
Klänning Baum und Pferdgarten Pumps Jimmy Cho
Klänning Baum und Pferdgarten
Pumps Jimmy Cho
Kappa Hope Frackskjorta Polo Ralph Lauren Byxa Hope Stövlett Sergio Rossi Väska Leowulff
Kappa Hope
Frackskjorta Polo Ralph Lauren
Byxa Hope
Stövlett Sergio Rossi
Väska Leowulff
Topp ByTiMo Halsband Märta Larsson
Topp ByTiMo
Halsband Märta Larsson
Klänning Greta Jacka Dry lake
Klänning Greta
Jacka Dry lake

 

 

 

Glasögon Jimmy Cho Kappa Stylein Hatt Brixton
Glasögon Jimmy Cho
Kappa Stylein
Hatt Brixton

 

ny_katrin_18 ny_katrin_17 ny_katrin_16

Parfym Fueguia
Parfym Fueguia
Väska Tom Ford
Väska Tom Ford
Bricka Lulu Carter för Royal design
Bricka Lulu Carter för Royal design
Nyckelring Loewe
Nyckelring Loewe
Väska Dolce & Gabbana
Väska Dolce & Gabbana

Stilguide Bladh by Bladh