Nagelexperten

Caroline Emirkhanian är Sveriges ledande nagelteknolog. På hennes salong, N&G Nails, som är en av huvudstadens mest exklusiva, kan kunderna åtnjuta den allra bästa manikuren som finns att köpa för pengar. Om man så önskar kan man dessutom placeras i en massagestol medan Caroline ger naglarna en efterlängtad boost. Snacka om att bli ompysslad! Du är välkommen att ställa din fråga rörande dina naglar genom att skicka ett mail till: carolinenagelexpert@lifestyleworld.se

Hej Caroline, jag undrar varför mina nagelband alltid torkar ut?

Hälsningar Anna

Svar:

– Hej Anna, först och främst så är det viktigt att använda fuktgivande produkter till exempel nagelolja, i och med att vi bor i ett väldigt kallt och torrt klimat. Detta är speciellt viktigt under vinterhalvåret.

Hej Caroline, varför får jag ibland vita prickar på mina naglar? /Annelie Franzén

Svar:

– Hej Annelie, prickarna är blåmärken på naglarna och kommer på grund av att man slår i nageln. Det är precis som när du får blåmärke på kroppen, får du lätt det så får du även lätt vita prickar på nagelbädden. Det är inget att vara orolig för.

Hej, varför får jag ibland gropar på mina naglar? 

Svar:

– Hej, du får dessa “gropar”  på grund av inre stress. Mitt råd är att försöka att finna en inre ro, exempelvis med yoga eller annat som lugnar ner ens själ.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.