Njut av nya sköna spaupplevelser på Elisefarm!

En helt ny spaavdelning har slagit upp sina dörrar på Elisefarm i Höör, mitt i Skåne. Fyra behandlingsrum, en stor relaxavdelning, jacuzzipooler  både inne och ute samt en bastu utomhus är några av nyheterna.

– Vi arbetar ständigt med att höja kvaliteten på vår verksamhet – och nu var det dags att bygga ett nytt spa. Vår charmiga spaavdelning sedan tidigare räckte inte längre till för att möta gästernas efterfrågan, säger Ingrid Linné, som tillsammans med sin make driver Elisefarm.

Den nya spaavdelning rymmer fyra behandlingsrum där proffsiga spaterapeuter erbjuder både massage och behandlingar. Vidare finns det inomhusjacuzzi, ångbastu, fotbad och en stor relaxavdelning.

Utomhus har man byggt en stor jacuzzi med tre sektioner samt en bastu med vidunderlig utsikt. Här finns även en tempererad pool. Till sommaren kommer ett utedäck att stå klart, inrett med solstolar, stora, bekväma gungor samt en bar – allt med en rogivande utsikt över fälten och med golfbanan skymtande i bakgrunden.

– I sommar kommer vi även att kunna välkomna fler gäster till vår anläggning. Vi har i dag 24 rum och när vår utbyggnad är klar kommer vi att ha 60 rum – alla med samma känsla av att vara ”som hemma”, avslutar  Ingrid Linné.

Mer om Elisefarm

Elisefarm är en engelskinspirerad herrgård med anor från 1700-talet som förvandlats till en högklassig anläggning med hotell, restaurang, konferens, golf och spa. Golfbanan räknas som en av de tio bästa i Sverige och första tee ligger precis utanför dörren. I restaurangen lagas det modern ”Mormors-mat”, mat lagad från grunden med stor respekt för råvaran.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.