October Stockholm – Med fokus på kvinnors skönhet och styrkor

Influencern My Martens har ett samarbete med skönhetsföretaget October Stockholm, nedan berättar My mer om varumärket och delar med sig av en generös rabattkod.

Hej, My här! 🙂 Många av er känner säkert redan igen October Stockholm, men för er som inte gör det så vill jag slå ett extra slag för detta företag. Två drivna kvinnor som satsar på skönhet och välgörenhet på samma gång.

October Stockholm är ett svenskt make up varumärke med en stark passion för kvinnors skönhet och styrkor?.

October eftersträvar att stödja och skydda den kvinnliga skönheten både på insidan och utsidan. October samarbetar stolt med bröstcancerfonden och deras kamp mot bröstcancer, för varje såld produkt går 1 krona till bröstcancerfonden året runt ?

Jag har fixat en generös rabatt åt er så att ni alla som vill ska få möjligheten att prova. Nu ska jag presentera några av mina favoriter lite närmare.

Mascaran heter ”Lash Tint Volume Mascara”. Den är en volymmascara som gradvist färgar dina ögonfransar medans du använder den. Jag upplevde resultat redan strax efter 2 veckor.

Jag som varit nyfiken på att fråga och ta reda på hur detta funkar fick förklaringen att mascaran innehåller naturliga ingredienser som skonsamt bygger upp volym och ger fransarna en semi-permanent toning. Dessutom uppskattar jag att borsten är väldigt lättarbetade och mascaran inte klumpar…

Det är  A & O för mig, jag avskyr klumpar! Dessutom ger den bra volym och längd på fransarna.

Vill även slå ett extra slag för att Lash Tint Volume Mascara är inte testad på djur, innehåller inga parabener och är dermatologisk testad. Vilket jag uppskattar enormt mycket!?

På bilden ovan så använder jag både ett läppstift och ett glans??

Det finns otroligt många fina färger att välja på. Här ser ni mig med en lite ”naturligare” nyans. Men det finns också flera mörka intensiva färger att välja på. Shoppa hem en till varje humör/outfit tycker jag! ?

Den har en mjuk lätt formula, glider enkelt på läpparna, täcker jämnt och ger djup färgintensitet.
Nyfikenheten gjorde att jag fegade varför och vad som gör denna så bra som jag verkligen tycker att den är . Anledningen är att Velvety kashmir konsistens ger mycket långvarig matt finish, men utan att ”krakelera”?


Jag tycker ändå om att ha lite glans på mitt läppstift också, Så jag testade att toppa med en ”lip-topper” Det förvandlar mitt matta läppstift direkt med en matchande nyans som jag då använde som glans på läppstiftet jag först lagt på. Det gav läpparna en skinande fin finish, men utan att klibba. -I like!???
( Lip toppern är både parfym fri, Paraben fri och Cruelty free! )

 ja, så känner du för att piffa till både dig själv och vardagen så kan jag nu ge dig 30% på hela deras sortiment.

ÄVEN på mascaran som har ett extremt bra pris redan från början. Uppge koden my30 och In och shoppa  på October Stockholm   ??