Precisionen förkroppsligad

Chronomat 44 Raven har svart boett och urtavla med extremt sportiga orange detaljer, precis som dekoren hos en Breitling Caliber 01. Den speciella serien Chronomat 44 Raven återuppfinner pilotens kronograf med ett originellt utseende och prestanda.

   Sedan starten 1984 har Chronomat etablerat sig som referens bland mekaniska kronografer. Ett perfekt utförande av Breitlings filosofi som kombinerar en stark design med ett äkta instrument för proffs: precision, hållbarhet, läsbarhet, funktionalitet och en enastående vattentäthet. Den nya modellen framhäver den tekniska och maskulina stilen. Det satinborstade stålhöljet är helt i svart av kolbaserat coatin med matchande armband i gummi. En enkelriktad roterande bezel med inlagda siffror i orange skapar en kraftfull kontrast. Samma orange inslag kan ses på innerringen liksom kronografens sekundvisare samt räknarens visare.

   Chronomat 44 Raven är särskilt serieutrustad, precis som alla Breitlings instrument, med en automatisk rörlighet hos en kronometer-certifierad COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute), den högsta referensen i fråga om tillförlitlighet och precision.