RYKANDE HET NYHET FÖR ALLA KAFFE-ÄLSKARE!


ENASTÅENDE ENA 8 Signature Line är kaffemaskinen från Jura som gör det ännu enklare att njuta av världens godaste kaffe. Det kompakta formatet gör nämligen ENA 8 oerhört lättplacerad. Att den dessutom är ett smycke för hemmet med sin stilrena, eleganta design och att den finns att tillgå i flera olika läckra färger, gör ju inte saken direkt sämre, eller hur? Nämnde vi att denna schweiziska kvalitetsprodukt dessutom är barnsligt enkel att hantera, även för den mest morgontrötte?

ENA 8 finns i tre vackra färger utöver Signature Line i massiv aluminium: Metropolitan Black, som det pulserande livet i internationella storstäder som först blomstrar upp på natten. Nordic White, som ett landskap bestående av snötäckta vidder. Sunset Red, som den magiska atmosfären som framkallar det varma ljuset av kvällssolen. Vi är fullt medvetna om att vi inte gjort det lätt för dig att välja. Sorry. 

Säg alltså hej och välkommen till din nya familjemedlem, din egen proffs-barista som serverar smakrika kaffespecialiteter gång på gång med endast en knapptryckning.

JURA – if you love coffee

Läs mer på: https://se.jura.com/sv


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.