SKAFFA EN NY FLAMMA I VINTER!

SKAFFA EN NY FLAMMA I VINTER!


VAD ÄR SKÖNARE ÄN ATT FÅ KURA IHOP SIG FRAMFÖR EN MYSIG ELDSTAD? SVERIGESPISENS PRODUKTER PRÄGLAS AV HÖGSTA KVALITET, DEN ALLRA SENASTE TEKNIKEN OCH ÄR DESSUTOM ETT SMYCKE FÖR HEMMET.

Sverigespisen startade 2005, strax efter att de första eldstäderna för bioethanol hade lanserats. Lars-Göran Olsson uppmärksammade produkterna som kommit ut på marknaden, men ansåg att de höll för låg kvalitet.

Sagt och gjort så startades tillverkning av så kallade ”skorstensfria kaminer” av högre kvalitet än de redan befintliga.

Under de kommande  åren så var snart sagt var och varannan skorstensfri kamin som visades i de olika heminredningsprogrammen, en spis från Sverigespisen. I dag arbetar Lars-Göran och Sverigespisen med import av högkvalitativa produkter inom bioetanol, men också med italienska utekök och pizzaugnar.

Lars-Göran anser att det fortfarande säljs för mycket skräp och att fokus ligger på snabba, enkla lösningar, och tyvärr alltför sällan på hållbarhet och kvalitet.

– Jag vill ha produkter som håller i många många år.

Sedan några år tillbaka är Sverigespisen generalagent för danska Decoflam och italienska Fontanaforni. Det senaste inom etanoleldstäder är att du har mycket långa brinntider och att det nu finns modeller med automatik. Genom modern teknik och hög säkerhet, så kan man i dag få en eldstad på etanol att brinna i upp till 20 timmar, med en integrerad tank. Inga krångliga installationer alltså. Man kan även koppla in externa tanksystem som gör att en eldstad inte behöver fyllas på under flera veckor.

Det senaste och med hög hipfaktor är att du kan tända din eldstad med en app i din smartphone. Du har sex olika nivåer på lågorna och du kan starta och stänga av din brasa med mobilen.

  • I moderna hem så är detta definitiv framtiden, säger Lars-Göran, men vi har naturligtvis lösningar även för traditionella, klassiska miljöer.

Så, oavsett vilken stil som du vill ha på din eldstad, så är det hos Sverigespisen som du finner din nya, livslånga kärlek.

www.sverigespisen.se