SÖMLÖS SHOPPING

För alla män som inte har tid, lust eller möjlighet att ägna sin lediga tid till att springa i butiker för att hitta säsongens garderob finns nu din personliga shopper online. Allt som krävs är ett telefonsamtal och din stil kommer att utvecklas helt sömlöst!

Tjänsten Outfittery kommer ursprungligen från Tyskland och grundades år 2012 av Julia Bösch och Anna Alex. Nu har turen kommit till sveriges män att få ytterligare en tjänst som gör vardagen aningen smidigare.

annaalex_juliaboesch_032015Istället för att trängas i butiker och provrum går man smidigt in på hemsidan och registrerar sitt konto. Allt du behöver göra efter det är att boka en tid för telefonsamtal med din personliga stilrådgivare, ange storlekar, budget och kanske ladda upp en bild eller två för att din rådgivare ska få en så tydlig bild av dig och din stil som möjligt.

Under rådgivningen får man svara på några korta frågor om sin personliga stil, vad man kanske vill förändra och vad som saknas i garderoben. Utefter dina önskemål så plockar sedan rådgivaren ut tre outfits som skickas raka vägen hem till din dörrmatta.

img_8477
När man mottagit paketet kan man i lugn och ro testa sina kläder och välja ut sina favoriter och skicka tillbaka det som inte passade stil- eller storleksmässigt och Outfittery står för frakten.

Och kronan på verket är att man inte betalar någonting för tjänsten utan endast för de plagg man väljer att behålla. Så för er män som har ett modeintresse men kanske inte tiden för att matcha detta – är Outfittery en skänk från ovan.

www.outfittery.se