Stående ovationer för stand-up-artisten!

AV MATS ERIKSSON

FOTO WILLIAM PRADO

Sofia Nordgren. Kom ihåg var du läste hennes namn först. Sofia är stand-up-artisten som innan du hinner blinka kommer att bli ett household-name. För var hon än uppträder fängslar hon publiken med sin underbara unika repertoar och stil.

Sofia växte upp i Ludvika i Dalarna, men har sina rötter i Bangladesh. Hon har en bakgrund som sjuksköterska. Som motvikt till alla problem som förekom på arbetet växte intresset för stand-up fram. Hon vågade och tog steget för cirka tre år sedan och gjorde sin stand-up-debut. Nu har hon uppträtt på många olika arenor, mestadels scener i Stockholms-området. Hon har fått äran att uppträda i New York, körde stand-up fyra gånger, senast gången i februari i år. Hon blandar olika stilar så förvänta dig det oväntade. Ämnena varierar, men förbered dig på relationer, kommunikation, singelliv, vård, ekonomi, semester, kändisskap och så mycket mer.

Men framförallt, förvänta dig att få uppleva något som ruckar lite på din världsbild och får dig att nästan kissa på dig av skratt. Babben Larsson, move over!

www.sofianordgren.com

www.standupbokaren.se

Youtube-kanal: sofianordgren

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.