STORA TRENDDAGEN 2018 – VI DELAR MED OSS

#StoraTrenddagen2018 är tillfället då de stora genomgripande trenderna inom design, inredning och lifestyle introduceras. Stefan Nilsson som har genomförts eventet sedan 2012 har i år gett Lifestyle AB förtroendet att utveckla, producera och genomföra detta projektet. Vi vill därför dela med oss av så mycket som möjligt till de viktigaste vi har, våra prenumeranter.

 

När dörrarna till Vasateatern i Stockholm öppnas imorgon vid 08:00 går startskottet för eventdagen. Med två fullsatta sittningar kommer Sveriges mest tongivande inredningsmagasin, stylister, arkitekter, PR-byråer och privatpersoner att närvara för att ta del av de fem genomgripande trenderna inför 2018. Stefan ”Trendstefan” Nilsson är Sveriges mest mediala trendexpert och efter att har åkt jorden runt till fjärran destinationer på mässor och lanseringar har han nu återvänt för att inleda året med en inspirerande analys vi nu redan nu vill dela med er.

 

2018 ÅRS FEM STORA TRENDER OCH LEDORDEN SOM SUMMERAR DE:

Saturday Satori – Hälsa, nöjdhet, hållbarhet, gröna och blåa färger.

Baroque Baby – Broderier, 1600-tals referenser, stora blommor och romantik.

CMYK Smack – Lekfullhet med allvar och färgreferenser som tuggummirosa och smurfblått.

Dusk – Hantverk, keramik, jordiga färger och gråa toner.

The Westwood Effect – Protest, ställningstagande, röda färgskalor och grafiska mönster.

Förutom ett seminarium på 90 minuter bjuds samtliga gäster på en fotoinstallation där varje trend visualiseras med två stilleben och en trendfilm. Allt visas i full skärpa på Samsungs TV-modell The Frame, en tv-modell som i avstängt läge förvandlas till en konstinstallation. Imorgon klockan 17:30 redovisas trenderna i sin helhet på www.lifestyleworld.se, vi hoppas då på att kunna inspirera er ytterligare.