TÄVLING: Ta med barnet på löprundan

Bugaboo Runner facing parent back (1a)
Bugaboo Runner är ett separat chassi specialdesignat för löpning som passar alla befintliga barnvagnsmodeller från Bugaboo International.

Barnvagnstillverkarna Bugaboo har skapat en joggingtillsats så att föräldrar enkelt ska kunna ta med sig barnet på en löptur. För ultimat frihet har Bugaboo Runner en helt unik funktion som innebär att man kan välja att springa med barnet vänt mot sig (från 9 månader) eller vänt mot omvärlden.

Bugaboo Runner går att köpa som tillbehör till Bugaboos befintliga barnvagnsmodeller, men kan även köpas som en komplett vagn med en separat Bugaboo Runner-sittdel. Man självklart bygga på med sina favorittillbehör från Bugaboo.

För att löpningen med barnvagnen ska bli så smidig som möjligt har Bugaboo använt stora hjul med luftfyllda däck och skapat ett unikt stötdämpningssystem som absorberar alla gupp längs vägen. Basen med tre hjul gör åkturen stabil och det främre hjulet är fixerat för att man ska kunna springa rakt. Vagnen är lätthanterad och styret justeras enkelt för att ge en så ergonomisk löpposition som möjligt.

Ett lätt tryck med endera handen, var som helst på styret, aktiverar bromsarna för att reglera farten – eller stanna – utan ansträngning. Bugaboo Runner passar perfekt att förvara hemma eller ta med i bilen tack vare att den är lätt att fälla ihop till ett kompakt förvaringsläge.
Butikspriset för joggingtillbehöret är 3 999 kronor, och priset för Bugaboo Runner som komplett joggingvagn är 7 199 kronor (inklusive adaptrar och sittdel).

Tävling: Vinn Bugaboo Runner!
Nu har du chansen att vinna en egen Bugaboo Runner. Vi lottar ut ett komplett kit med joggingvagn inklusive adaptrar och sittdel (värde 7 199 kronor) till en vinnare. För att delta i tävlingen skriver du ned en kort motivering och skickar in den tillsammans med namn och adress i ett mail märkt ”Bugaboo” till: vinn@lifestylepublishing.se