Tävling! Vinn en NCTF-behandling på Engmankliniken

Tävling! Vinn en NCTF-behandling på Engmankliniken

Nu har du möjligheten att vinna en NCTF-behandling på Engmankliniken. Marie Engman är sjuksköterska i grunden och har lång erfarenhet som assisterande plastiksjuksköterska och har drivit flera kliniker inom skönhet och hälsa. Nu tar Marie emot kunder på sin egna klinik, Engmankliniken i Råsunda, Solna. Lägenhetsvåningen är ljus och fräsch och Marie är välkomnande och får en att känna sig som hemma.

Marie bygger en relation och en service till sina patienter och gör smärtfria behandlingar. – Det gör att de får ett förtroende för mig. Det blir på ett sätt som en relation eftersom jag ser till att ge mycket tid till varje patient som ofta återkommer för kompletterande behandlingar, säger Marie Engman.

NCTF-behandling
Ansiktsbehandlingen med NCTF från Filorga är en säker och beprövad metod inom hudvård. Behandlingen går ut på att man med hjälp av microneedling fyller på med hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser som reparerar huden och stimulerar hudens förmåga att byggas upp på nytt.

NCTF-behandling från Filorga passar alla, men framförallt dig som vill behandla forlorad lyster, acneärr, rosacea, blandad och obalanserad hud, torr och uttorkad hud, rynkor och fina linjer.

Behandlingen görs i en ren miljö där Marie först går igenom behandlingens alla steg.Sedan inleds behandlingen med en lätt kemisk peeling som gör huden ordentligt ren och förbereder för en mer effektiv behandling. Därefter sker behandlingen med en micropen som skapar mikrokanaler i huden och då tas vitamincocktailen upp av huden. Behandlingen avslutas med en lugnande mask med Aloe vera och hyaluronsyra.

Så gör du för att tävla:

Tävlingen pågår till och med 14/5 och meddelas via mejl