TEST: SPRAYTAN FRÅN MARC INBANE

Denna nästintill magiska spraytan är en perfekt produkt för dig som önskar en jämn och snygg, något mörkare nyans, på din hud. Den är väldigt enkel att applicera, bara spraya och sedan jämnar man ut färgen med den medföljande handsken och sprayar man i ansiktet finns även en puderborste som man enkelt stryker med för att komma åt vid t.ex. hårfästen eller runt näsan.

Efter att först skrubbat ordentligt med Marc Inbanes Black Exfoliator som är antibakteriell och består av ett naturligt kol som tar bort död hud och avlägsnar fett, sprayade jag sedan spraytaningen  på min hand och därefter lät jag den torka in i ca.5 min därefter tog jag handsken och jämnade ut färgen. Väntade ytterligare 5 minuter och så var jag torr, hade fått några nyanser mörkare hudton utan att se orange ut och huden doftade till skillnad från många brun-utan-sol produkter.

Före

IMG_0925

EfterIMG_0927

Produktbeskrivningar

MARC INBANE är ett holländskt skönhetsföretag specialiserat på kosmetik och skönhetsprodukter av högsta kvalitet. Produkterna säljs över hela världen genom skönhetssalonger.

Historia

Efter att ha missat sin plan från Amsterdam Schiphols flygplats tillbringade Ingo, Bart och Nele tiden med att vänta, genom att titta på förbipasserande. De märkte snabbt att utseende och hållning skiljde sig för avresande och återvändande semesterfirare. Passagerarna på väg hem såg strålande, bruna och friska ut, vilket i sin tur hade en positiv effekt på deras hållning. Men våra hektiska, liv och begränsade soltimmar i vårt land gör det svårt att behålla denna hälsosamma semesterglöd. Och även om solen skulle skina, måste vi förhålla oss till dess skadliga UV-strålar.

Med vår hektiska livsstil, begränsade soltimmar och skadligt UV-strålning å ena sidan och de strålande återvändande passagerarna på andra sidan, var idén om en naturlig solspray född: Ett frisk och säkert sätt att få en naturlig semestersolbränna året runt.

 

NATURAL TANNING SPRAY

Solsprayen fungerar snabbt och enkelt. Du kan enkelt använda den själv för att få en frisk, felfri, solbränd hud. Produkten är berikad med vegetabiliska, rena och närande ingredienser, inklusive Aloë Vera & Ginkgo.

 • Säker och naturlig sol spray
 • Lätt att applicera
 • Torkar snabbt, utan ränder
 • Semestersolbränna i upp till 5 dagar
 • Passar alla hudtyper och hela kroppen
 • En flaska räcker till upp till 60 appliceringar på ansikte

och hals (1 års användning)

 • Ger ett jämnt resultatet utan ”morotseffekt”
 • Naturliga, närande ingredienser, inklusive Aloë Vera och

Ginkgo

 • Inga skadliga UV-strålar från solen eller solarium
 • Dermatologiskt testad och fri från parabener

 

BLACK EXFOLIATOR

Naturlig berikning för din hud

En rik återfuktande ansiktsskrubb som ger din hud en strålande glöd. Speciellt med produkten är den svarta färgen under användning, den mycket höga antibakteriella effekten, föryngringseffekterna på huden och den speciella kombinationen av exklusiva naturliga ingredienser

Effektiv rengöring

Då MARC INBANE black exfoliator appliceras blir skrubben svart, detta beror de små adsorberande partiklarna, av naturligt kol. Dessa partiklar binder föroreningar, såsom fett och fettpartiklar och har en hög antibakteriell effekt. Huden görs effektivt helt ren.

Föryngring

MARC INBANE black exfoliator har fler fördelar: de naturliga ingredienserna föryngrar huden. Detta ökar hudens förmåga att bibehålla fukt, vilket i tur säkerställer att huden är mottaglig för de hudvårdsprodukter som senare används. Skrubben har utvecklats speciellt som ett komplement till MARC INBANE Natural Tanning Spray, då den jämnar ut huden och ger en längre solbränna.

GLOVE

 • Hjälper dig att applicera sprayen jämt och smidigt på svåråtkomliga delar av kroppen (till exempel baksidan av ben och armar)
 • Kan även användas till ansikte och hals
 • Ger inga märken eller ränder

 

BRUSH

MARC INBANE’s pensel är designad av ledande professionella make-up artister.

 • En rund borste med en platt topp som anpassar sig till konturerna i ansiktet
 • Perfekt i kombination med solspray för att till exempel korrigera missade fläckar. Ger en jämn spridning och skapar konturer
 • Tappar ej borst