The Lifestyle Car

Bli ägare av en Lifestyle Car och njut av det goda i livet. Som innehavare av en Lifestyle Car har du ditt VIP-kort och blir bjuden på premiärer, exklusiva tillställningar och fester. Som grädde på moset kommer vi under ett antal tillfällen per år ge dig en adress att bege dig till med din bil, där du hämtar upp din egna goodiebag värd minst 5000 kr per tillfälle.

Vi har valt att ta fram en bil utifrån en helt ny infallsvinkel, nämligen ur ett eventperspektiv.

Tillsammans med våra partners och sponsorer kommer vi att smycka bilen med logotyper och varumärken. Det är dock viktigt att det en stilren bil med exklusivt utseende.

Som innehavare av Lifestyle Car får du tillgång till fester, premiärer och andra tillställningar. På plats på dessa evenemang hämtar du även din exklusiva goodiebag.

Innehavarna är väl utvalda av oss och våra partners. Kända profiler, VIP-kunder och medlemmar ur Lifestyle Club. Nu har även du möjlighet att bli innehavare av bilen.

Vi kommer att plocka ut ett antal bilar som våra läsare har möjlighet att leasa till ett mycket förmånligt och starkt rabatterat erbjudande.

För mer information och intresseanmälan kontakta car@lifestylepublishing.se

mini1 mini2