TWINS WILL SUIT YOU!

TWINS ÄR GÖTEBORGS ÄLDSTA HERREKIPERINGSBUTIK, MED SNART 50 ÅR PÅ NACKEN. MODET OCH UTBUDET HAR FÖRÄNDRATS EN HEL DEL I BUTIKEN GENOM ÅREN, MEN DEN VIKTIGASTE KOMPONENTEN KVARSTÅR − DEN EXCEPTIONELLA SERVICEN.

Twins är Göteborgs äldsta herrekiperingsbutik, med snart 50 år på nacken. Butiken grundades 1968 av det ikoniska tvilling- paret Leif & Ronnie Björk, men ägs och drivs sedan ett år tillbaka helt av kvinnor. Butikschefen Pinta och hennes högra hand Edit arbetar hårt för att förvalta butikens tradition och historia, samtidigt som de är måna om att bjuda in nya trender, idéer och kunder.

Kundkretsen är bred och trogen och affären har genom åren varit välbesökt av såväl kungligheter som kändisar.

Kundupplevelsen står alltid i fokus, oavsett om besökaren är en äldre stamkund, eller en yngre man som kommer in för att köpa sin första riktiga kostym.

− Vårt mål är att erbjuda den absolut bästa servicen inom herrekipering. Kvaliteten på vår service är minst lika viktig som kvaliteten på märkena som vi erbjuder, säger Pinta Sköld. Minst lika viktigt är det att de som följer med som smakråd känner sig välkomnade och ompysslade. Vi bjuder gärna på kaffe eller något annat gott att dricka under köpprocessens gång.

Twins erbjuder dressat herrmode för flera olika tillfällen, men är främst kända för sitt breda utbud av kostymer. I butiken återfinns flera internationella märken, men det är framförallt svenska designers som butiken har valt att fokusera på.

− Vi är stolta över att vi kan erbjuda så otroligt fina varumärken från Sverige så som Morris, Eton, Stenströms, Oscar Jacobson, Amanda Christensen & Cavaliere. Dessutom har vi fått det stora privilegiet att ta in kostymer från den svenska designern Stephen F, som är väldigt stor i New York. Det är något som vi är ensamma om i Sverige idag, och det är vi självklart väldigt stolta över!
Pinta och Edit har många planer för framtiden och det är spännande saker på gång 2018. Bland annat planeras en större och ännu exklusivare kostymavdelning.
− Butiken fyller ju 50 år nästa år så självklart kommer det att hända mycket kul. Mer än så kan jag tyvärr inte avslöja än, men följ oss på sociala medier så kommer ni att få veta mer, tids nog. Det blir Twins med en härlig twist, så mycket kan jag avslöja.

Adress: Engelbrektsgatan 41, Göteborg