VÄLGÖRANDE VÄSKOR

Gör som Pippa Middleton, Nicole Scherzinger, Vanessa Hudgens och många fler – förgyll vår-garderoben med en väska från Milli Millu och rädda livet på ett barn i nöd!

Milli Millu är det engelska väskmärket grundat av Mireia Llusia-Lindh som har en tydlig vision om att snygga väskor inte behöver tumma på funktion. Väskorna tillverkas för hand i södra Spanien i exklusiva material från Italien och Spanien.

Men det är inte bara för funktion och form som Milli Millu hyllas och bärs av kända ansikten världen över, utan även för initiativet “A Bag, A Life”.  För varje väska som säljs så finansierar Milli Millu ett vaccin genom SOS Barnbyars program i länder som Somalia och Zambia där ett av sex barn inte blir mer än sex år.

– Som en mor, moster och gudmor,  kämpar jag för att komma till rätta med det oändliga tomrum som förlusten av ett barn innebär. Några av oss är otroligt tursamma att ha fötts eller vuxit upp i länder där vi får bästa tillgängliga vård. Miljontals barn har inte samma tur och dör av sjukdomar i en skrämmande takt, berättar Mireia.

 

Mer information och väskorna och “A Bag, A Life” hittas på www.millimillu.com som just nu erbjuder fri frakt över hela världen!

Milli Millu Model Singapore Black Off-White TaupeSingapore Black Off-White TaupeMilli Millu Model Bogota Sand Yellow Off-White Bogota-Sand-Yellow-Off-WhiteMilli Millu Model Chicago Green Off-White Snake Print Leather Chicago Green Off-White Snake Print Leather Milli Millu Model Stockholm Off-White BlackStockholm Off-White Black MilliMillu-SS15-MidiZurichYellow-5540 Zurich YellowMilli Millu Model Midi Zurich NudeMidi Zurich Nude Milli Millu Model Seattle Deep TaupeMilli Millu Model Stockholm Burgundy Off-White & GreyStockholm Burgundy Off-White