Vilket hästjobb

Dining Room

Helt nyligen öppnade Ralph Lauren sin första restaurang i New York; The Polo Bar. Den ligger nära den nya Polo Ralph Lauren flaggskeppsbutik på Fifth Avenue & East 55th Street. Här serveras rätter från det klassiska amerikanska köket med en avslappnad, raffinerad inställning till mat och dryck. Menyn är inspirerad av Ralph Laurens personliga favoriter. Restaurangens inredning domineras av läder och ryttarkonst, en hyllning till denna framstående idrott som är synonym med Ralph Laurens varumärke.

Gästerna anländer först till baren där ett urval av cocktails och lättare rätter kan avnjutas; exempelvis vitlökspotatischips och ett dagligt sortiment av ostron. En elegant trätrappa leder ner till den stora matsalen där de intima alkoverna är skapade av åldrat läder. Innanför dubbla fönsterportar finns ett privat gästrum med plats för upp till 14 personer.

The Polo Bar är Ralph Laurens tredje restaurang – RL Restaurant öppnade 1999 i Chicago och Ralph’s i Paris 2010. I september förra året öppnades även Ralph’s Coffee, på andra våningen av flaggskeppsbutiken på 711 Fifth Avenue, med servering av olika kaffesorter, smörgåsar och sötsaker.